Technische dienst

De Technische Dienst is naast ‘HVAC & Sanitair Industrieel’ en ‘HVAC & Sanitair Residentieel’ de derde afdeling binnen de activiteitengroep ‘HVAC & Sanitair’. Ze is ontstaan als ondersteunende divisie maar groeide al snel uit tot een volwaardige en autonome afdeling.

Wie zijn de klanten van de technische dienst? De industrie - Particulieren - Bakkers (300 bakkers in Vlaanderen) - Sociale huisvestigingsmaatschappijen.

Onze Technische Dienst bestaat uit een 30-tal medewerkers waaronder 20 gespecialiseerde techniekers. Zij helpen klanten voort bij technische vragen rond HVAC en sanitair (onderhoud, depannages, sturing/regeling, waterbehandeling, energiebeheer … ).

Een goed onderhoud van technische installaties is noodzakelijk voor een optimale werking. Dat geldt zowel voor particulier als professioneel gebruik. Een regelmatig nazicht en preventief onderhoud doet het risico op pannes dalen en houdt de bijbehorende kosten onder controle en het rendement optimaal.

SIX verzorgt de technische installaties voor een groot aantal huisvestingsmaatschappijen en OCMW’s. Het patrimonium onder contract bedraagt meer dan 10.000 woningen, appartementen en instellingen zoals scholen, rusthuizen, kerken, kantoren, verenigingen van mede-eigenaars … Ook een 300-tal bakkers behoren tot onze vaste klanten. Daarnaast doen vele particuliere en industriële klanten een beroep op onze diensten voor het onderhoud van en de depannages aan hun technische infrastructuur.

Onze technische dienst staat voor drie belangrijke kernwaarden:

Passie

  • We hebben een grote passie voor ons werk.
  • We zijn gepassioneerd om de beste service te bieden.
  • We werken gepassioneerd bij het plaatsen en het onderhouden van bestaande en nieuwe installaties.

Ondernemerschap

  • In de Technische Dienst vormen we één team, gedreven om de klant tevreden te stellen.
  • Samenwerken is ons motto. Aankooporganisatie, magazijnwerking, dispatching en techniekers zijn perfect op elkaar afgestemd om een optimale werking te garanderen. Zo staan onze klanten nooit in de kou.

Uitmuntendheid

  • We willen de beste zijn in alles wat we doen. Alleen het beste is goed genoeg.

Enkele referenties:

Vervanging atmosferische gasketel en doorstromer door een condensatiewandketel en CV-boiler.

Lees meer

Vervangen van 2 bovendakse ijswatermachines en hoofdcollector.

Lees meer

Vervanging van aangeblazen gasketel en atmosferische doortromer door een condensatiewandketel en

Lees meer
Bekijk al onze referenties