Residentieel

De afdeling ‘HVAC & Sanitair Residentieel’ richt zich specifiek op de private markt en in hoofdzaak naar particulieren, bouwpromotoren en B2B-klanten met residentiële bouwplannen. Ons team heeft een jarenlange ervaring in het uitvoeren van sanitaire en HVAC-werken in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Onze meerwaarde ligt in de typische sterk georganiseerde SIX-aanpak.

Om tot een geslaagd eindresultaat te komen, bespreken we het project eerst minutieus met de bouwheer. Pas als we een duidelijk zicht hebben op de omvang en de vraag van de klant, stellen we een gedetailleerde offerte op en tekenen we de plannen uit. Een correcte werkwijze die een vlotte installatie garandeert.

Op de werf zelf volgen we de werken nauwgezet op. We staan dus letterlijk dicht bij de klant en kunnen indien nodig snel bijsturen. Nadat het project naar wens is opgeleverd, bieden we via onze Technische Dienst bovendien een hoogstaande service na verkoop. Een extra garantie op een kwaliteitsvolle werking van het geïnstalleerde systeem. Warmtepomp, zonneboiler en andere hernieuwbare energiebronnen of een duurzame installatie op gas? We begeleiden u van A tot Z bij de implementatie van de meest uiteenlopende innovatieve technologieën!

Enkele referenties:

Renovatie stookplaats - installatie condenserende gaswandketel + onderstaande CV-boiler met 2 mod

Lees meer

Installatie grondwisselaar voor warmtepomp voor eengezinswoning.

Lees meer

Renovatie van badkamer.

Lees meer
Bekijk al onze referenties