Renovatie

SIX beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in renovatieprojecten, zowel voor de buitengevel als de binnenruimte van een gebouw. Ons werkterrein omvat vrijwel uitsluitend openbare werken (sociale woningen, scholen, ziekenhuizen, dagverzorgingscentra, bejaardenwoningen …).

De afdeling ‘Algemene renovatie’ hanteert een eigen visie. We zien renovatie als het omvormen van een verouderd naar een toekomstig woonideaal en het in stand houden van de vastgoedwaarde van een gebouw. We zoeken altijd aansluiting bij hedendaagse woonwensen en werken in dat opzicht heel innovatief. Renovatie is voor ons ‘work in progress’.
Hoe gaan we concreet tewerk? Meestal ontkleden we het gebouw tot op de ruwbouw en vernieuwen we alle technieken (sanitair, centrale verwarming en elektriciteit), plakwerk, vloeren, meubilair, binnenschrijnwerk, ramen, dakwerken … De totale coördinatie en het technisch nazicht blijven in eigen beheer. Indien onze planning dit toelaat, voeren onze mensen de ruwbouw en de technieken eveneens uit. Accurate administratieve medewerkers beheren minutieus het bouwdossier en houden dit up-to-date.
Het proactieve denkpatroon en de pragmatische en oplossingsgerichte aanpak garanderen een kwalitatieve uitvoering van de werken binnen de vooropgestelde uitvoeringstermijn en met respect voor het budget.

Enkele referenties:

Voor Woonmaatschappij Ijzer & Zee voert SIX de totaalrenovatie uit van 51 woningen te Veurne.

Lees meer

SIX stond in voor de interne renovatie van 257 woningen te Wachtebeke.

Lees meer

Renovatie van 3 tot 2 woningen (totaalconcept) te Brugge.

Lees meer
Bekijk al onze referenties