Industrieel

Sporthallen, kantoren, woonzorgcentra, scholen en industriële gebouwen. De afdeling ‘HVAC & Sanitair Industrieel’ is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van grootschalige en vaak complexe verwarmings-, koelings-, ventilatie- en sanitaire installaties. Elk systeem wordt op maat ontworpen en is aangepast aan de specifieke behoeften van de klant.

Klanten genieten bij SIX dus van een heel persoonlijke service. Zo stellen we onze ruime expertise in klimatisatie (HVAC), sanitair en comfort van ontwerp tot onderhoud volledig tot hun dienst. We leveren een unieke totaaloplossing voor elk nieuw project en zorgen ervoor dat bestaande installaties worden geoptimaliseerd. Kwestie van het energieverbruik te verbeteren en perfect onder controle te houden.

Het resultaat? Koele gebouwen in de zomer, een aangename binnentemperatuur als het buiten vriest en voldoende frisse en schone lucht in elke ruimte. We creëren kortom een gezond en comfortabel binnenklimaat waar iedereen zich goed bij voelt. Klanten, collega’s, patiënten en bezoekers. Maar ook de eigenaars van de gebouwen zelf. Zij kunnen dankzij de optimale dimensionering van de installaties op een correcte energiefactuur rekenen.

Enkele referenties:

Ten Boomgaarde (woonzorgcentrum) te Sint-Michiels is bezig met het plaatsen van een stuk nieuwbouw. De bestaande gebouwen worden gerenoveerd.
SIX staat in voor alle HVAC.

Lees meer

Vervanging van de stookplaats van het administratief centrum Oostende.

Lees meer
Bekijk al onze referenties